#16 2012-07-24 13:45:10

blindu

ProGracz

Call me!
Punktów :   

Re: Prośby o odbanowanie

QuIcKk napisał:

Wiem że było szybciej. My również byliśmy zdziwieni..  Eh ciężko to wytłumaczyć.

Przy zblokowanych klawiszach da się to osiągnąć ale trzeba się natrudzić. To coś tak jakby turbo doładowanie. Robiliśmy z kolegą tak że przed zaklejeniem szukaliśmy dobrego przyspieszenia ( takie przyspieszenie można też uzyskać przy scinaniu liści przy spawnie nożyczkami ). Kolega klikał zmiennie i szukał odpowiedniego przyspieszenia. Kiedy na takie natrafił, poprostu zakleiłem myszkę. Jak ja mam ci to udowodnić?

Słuchaj, do takich kłamst to ja się nie dopuszczam z kolegą. Chyba wiesz czemu tak bardzo chcemy tego unbana, bo przecież nie jesteśmy winni a odpowiadamy za coś, co jest najgorsze czyli hackerstwo. Spróbuj, znajdź dobry moment, zobacz, oceń i zobaczysz. :-(

Podobno nodus maksymalizuje wszystkie opcje jakie da się osiągnąć w minecrafcie np; Najszybsze poruszanie ręką ( w naszym przypadku )
( bieg ten z potkiem ) itd.. Czytałem przed chwilą więc wiem.

Zrozum nas, ja nie lubię hackerów podobnie jak ty i mój kolega. Jak mamy ci to udowodnić, abyś uwierzył i zobaczył, że żadnych hacków nie mamy?

Czy ty serio jesteś taki naiwny .... Andersenie skończ to , dostałeś bana za cheaty i nie wciśniesz mi kitu o jakieś myszce, taśmie i 40 rozbójnikach. Ja cię nie odbanuję koniec kropka.

Nawet nie potrafisz rozróżnić cheaterstwa od hackerstwa . Więc dla objaśnienia ty jesteś pospolitym cheaterem ( kimś kto używa gotowych hacków stworzonych przez hackera)
Hacker osoba tworząca hacki.
Cheater - noobs
Hacker - kox
Żeby być hackerem trzeba się znać na czymś trzeba coś umieć i mieć tęgą banie.
Cheater ,a raczej Cheaterzy bo ich jest więcej banda noobów umiejących wpisać w google nazwę hacka i kliknąć pobierz/download. To tyle.

Nie będę już z tobą pisał bo mam dość czytania tych bzdur.

pozdrawiam blindu

Gdy podpadnę lub źle do czegoś podejdę i nie zrobię tego tak jak powinno być ,DAJ -
Jeśli w czymś ci pomogłem , lub uważasz że dobrze spełniam swoje obowiązki. DAJ +

#17 2012-07-24 14:01:16

QuIcKk

Gracz*

Punktów :   

To mam się przyznać do tych rzeczy których nigdy nie miałem i nie będę miał tylko dlatego, że tobie się nie chce sprawdzić, że mówię prawdę i nie potrafisz zrozumieć, że to nie był cheat?

Jak ja mam ci to do jasnej cholery udowodnić, że nic nie mam czy po prostu jesteś zbyt głupi - ( za przeproszeniem ) żeby zrozumieć to, że w minecrafcie można takie coś osiągnąc bez cheatów?

Bzdurami powiadasz, leniu patentowany. Zrób a się przekonasz kto tu bzdury mówi. Wiesz co, chyba pierwszy raz czuję do ciebie taki żal i współczucie, że cię pozdrowię.

Zaraz chyba nakręcę filmik udowadniający adminowi ( który chyba powinien wiedzieć lepiej a z tego wynika że nie ) że nie mam żadnych cheatów bo naprawdę negatywnie inteligentny admin nie potrafi zrozumieć + jest do tego ogromnym leniem, że tego mu się sprawdzić nie chce.

Dzięki tobie przypomniał mi się stary admin, którego jak mój kolega już wie bardzo nie znosiłem, aż w końcu darowałem sobie z nim wojnę i olałem go. Pomyślałem że znajdę lepszy serwer niż tamten ( grałem na nim 7 miesięcy )
I myślałem że znalazłem - właśnie ten. Jednakże jak zawsze zresztą ku przeszkodzie do miłego spędzania wolnego czasu stanął ktoś, znowu admin. Tym razem ( powiem jego nick ) zamiast "szymo" stanął niejaki pan "blindu" Opowiem coś ci o nim:

- Tamten admin nie wiedział że można zrobić duże drzewo bez komendy.
- Myślał, że jak są obok siebie wygenerowane 2 mobspawnery to cheat.
- Nie wiedział że istnieje takie coś jak mikstury i banował za cheaty - speedhack.

Ty swoim zachowaniem przypomniałeś mi go w połowie. Nie wiesz że da się osiągnąć coś, bez cheatów. Po twojej rozmowie i próbie wyjaśnienia zrozumiałem, że jesteś egoistą którego nie obchodzi prócz samego siebie praktycznie nikt i nie interesują cię jego usprawiedliwienia, których nie powinno być bo przez twoją niewiedzę wszystko się zaczęło.

Pozdrawiam kolega i QuIcKk

Ostatnio edytowany przez QuIcKk (2012-07-24 14:22:29)

#18 2012-07-24 21:00:29

trup2000

Użytkownik**

Call me!
Punktów :   

jak wrócę z wakacji to nagram film z tym jak zaklei c mysz i jak to działa narazie napisze instrukcje obsługi:
Składniki:kartka (Z papieru ) taśma najlepsza taka przezroczysta biurowa myszka nie laptopowa.
znajdujesz dobre miejsce czyli 2 miejsca w bedrocku i dajemy tam dyrta i wodę
celujemy myszą w bedrocka który jest kolo dyrta tak żeby jak klikasz bambusem na bedroka to się stawia
bambus na dyrcie.
Urywakż kawałki kartki zgniatasz i kładziesz na przyciski następnie zaklejasz taśmą.
2 celowanie żeby się upewnić jak stawia bambusa i niszczy to znaczy że zrobiłes wszystko dobrze jak nie działa to znaczy że nie umiesz używac taśmy za przeproszeniem

#19 2012-07-24 21:02:23

trup2000

Użytkownik**

Call me!
Punktów :   

jak jakiś inny użytkownik który to widzi proszę sprawdź i potwierdź że tak się da

#20 2012-07-24 21:07:42

blindu

ProGracz

Call me!
Punktów :   

W sumie to sprawdziłem to i ok zgodze się z tym że jak trzymasz oba guziki to , jednak działa takie coś.
Ale bocenie to bocenie tak więc ban tak czy siak..

Gdy podpadnę lub źle do czegoś podejdę i nie zrobię tego tak jak powinno być ,DAJ -
Jeśli w czymś ci pomogłem , lub uważasz że dobrze spełniam swoje obowiązki. DAJ +

#21 2012-07-25 10:47:19

QuIcKk

Gracz*

Punktów :   

Postaram się w tym poście być spokojny.

Kolega wyjaśnił, że jest możliwe. Cieszymy się że to sprawdziłeś. Napisałeś: Ale bocenie to bocenie tak więc ban tak czy siak.. Pod jakim względem tutaj bota widzisz ?

#22 2012-07-25 11:05:53

trup2000

Użytkownik**

Call me!
Punktów :   

jak dla mnie bot to modyfikacja gry która robi coś za nas a nie "Składniki:kartka (Z papieru ) taśma najlepsza taka przezroczysta biurowa myszka nie laptopowa."

#23 2012-07-25 12:54:00

trup2000

Użytkownik**

Call me!
Punktów :   

blindu napisał:

Dziecko stałeś w miejscu wykopywałeś 1 klocek ( trzcinę) i stawiałeś go , rozumiem gdyby to była normalna prędkość całość wykonywałeś dużo szybciej (jedna z opcji nodusa) na zlockowanych klawiszach to jest nie możliwe .  Tak więc nie interesuje mnie tego sens widzę co zrobiłeś i przestań się odszczekiwać bez końca.

Chcesz być modem ,a nawet cytować nie umiesz?

Skończyłem z tobą przestań odpisywać w tym dziale!

pozdrawiam blindu

mówiłeś że to nie możliwe żeby tak szybko to działało jak sprawdziłeś to było wszystko spoko więc prawdę mówimy

#24 2012-07-25 12:59:21

trup2000

Użytkownik**

Call me!
Punktów :   

rozumiem gdybym uprawiał całą farmę że jak by coś urosło to bym podchodził i zabierał urosnientego bambusa to byłby bot ale stanie w miejscu i zablokowanie 2 klawiszy kartką i taśmą to zupełnie co innego

PS:chciał bym zaprosić  trochę ludzi ze Skype(tak z 4-10 nie wiem ilu będzie chciało) do gildii żeby mieć więcej powera ale nie dardy gdyż zostałem nie słuznie osądzony

Ostatnio edytowany przez trup2000 (2012-07-25 14:49:18)

#25 2012-07-25 17:21:25

blindu

ProGracz

Call me!
Punktów :   

Ok więc tak serdecznie przepraszam , odbanowywuje was.
Zwracam wam honor. I przyznaje że to jest moja wina.
Postram się to wam wynagrodzić po przez czasowego VIP ( bez wiedzy alegrona)
Przepraszam was , lecz według mnie to jednak jest bocenie.
Od tej pory każdego kto będzie stał bezczynnie w ten sposób i farmił będę kickował.
Jeszcze raz przepraszam blindu.0
Szczerze mówiąc tym banem zasłużyłem na dużego minusa!!

Ostatnio edytowany przez blindu (2012-07-26 23:03:39)

#26 2012-07-25 17:28:17

QuIcKk

Gracz*

Punktów :   

Miałeś prawo myśleć, że to bot. Cieszymy się że zrozumiałeś, i dziękujemy.

Ostatnio edytowany przez QuIcKk (2012-07-25 17:28:31)

#27 2012-07-26 16:05:18

blackbladers

Dupek

Punktów :   

Zbanował mnie [Moderator]Blindu  za obrazę jego mienia
Chciałbym poprosić o Un-bana z uwagi iż Blindu użył komendy ,, /nuke ".   Zdenerwowałem się i proszę o zrozumienie. Mój charakter jest dosyć wynuchowy.  Oraz chciałbym przeprosić Blinda na forum tego servera.
Pozdrawiam BlackBladers

Ostatnio edytowany przez blackbladers (2012-07-26 16:08:09)

#28 2012-07-26 16:08:14

blindu

ProGracz

Call me!
Punktów :   

Nie obraziłeś mnie tylko używasz wulgarnego języka i spamujesz na chatcie , to że skierowałeś to także do mnie to inna sprawa.

A teraz fakt - Nuke na tym servie to wizual bo tnt nie wybucha ;] Więc twoje zachowanie było nie na miejscu.

Ropatrywane....

#29 2012-07-26 16:10:13

blackbladers

Dupek

Punktów :   

Jeżeli mogę przepraszam oraz ,, spamuje " dobrze jednakże to wina minecrafta , ponieważ nie zregenerował mi naprawionej mapy. Proszę o zrozumienie oraz UN-BANA. O jeszcze jedną szanse.

Ostatnio edytowany przez blackbladers (2012-07-26 16:11:27)

#30 2012-07-26 16:12:50

blindu

ProGracz

Call me!
Punktów :   

Ok unban BlackBladers

Stopka forum

RSS