QuIcKk napisał:
Wiem że było szybciej. My również byliśmy zdziwieni.. Eh ciężko to wytłumaczyć.
Przy zblokowanych klawiszach da się to osiągnąć ale trzeba się natrudzić. To coś tak jakby turbo doładowanie. Robiliśmy z kolegą tak że przed zaklejeniem szukaliśmy dobrego przyspieszenia ( takie przyspieszenie można też uzyskać przy scinaniu liści przy spawnie nożyczkami ). Kolega klikał zmiennie i szukał odpowiedniego przyspieszenia. Kiedy na takie natrafił, poprostu zakleiłem myszkę. Jak ja mam ci to udowodnić?
Słuchaj, do takich kłamst to ja się nie dopuszczam z kolegą. Chyba wiesz czemu tak bardzo chcemy tego unbana, bo przecież nie jesteśmy winni a odpowiadamy za coś, co jest najgorsze czyli hackerstwo. Spróbuj, znajdź dobry moment, zobacz, oceń i zobaczysz. :-(
Podobno nodus maksymalizuje wszystkie opcje jakie da się osiągnąć w minecrafcie np; Najszybsze poruszanie ręką ( w naszym przypadku )
( bieg ten z potkiem ) itd.. Czytałem przed chwilą więc wiem.
Zrozum nas, ja nie lubię hackerów podobnie jak ty i mój kolega. Jak mamy ci to udowodnić, abyś uwierzył i zobaczył, że żadnych hacków nie mamy?
Czy ty serio jesteś taki naiwny .... Andersenie skończ to , dostałeś bana za cheaty i nie wciśniesz mi kitu o jakieś myszce, taśmie i 40 rozbójnikach. Ja cię nie odbanuję koniec kropka.
Nawet nie potrafisz rozróżnić cheaterstwa od hackerstwa . Więc dla objaśnienia ty jesteś pospolitym cheaterem ( kimś kto używa gotowych hacków stworzonych przez hackera)
Hacker osoba tworząca hacki.
Cheater - noobs
Hacker - kox
Żeby być hackerem trzeba się znać na czymś trzeba coś umieć i mieć tęgą banie.
Cheater ,a raczej Cheaterzy bo ich jest więcej banda noobów umiejących wpisać w google nazwę hacka i kliknąć pobierz/download. To tyle.
Nie będę już z tobą pisał bo mam dość czytania tych bzdur.
pozdrawiam blindu
To mam się przyznać do tych rzeczy których nigdy nie miałem i nie będę miał tylko dlatego, że tobie się nie chce sprawdzić, że mówię prawdę i nie potrafisz zrozumieć, że to nie był cheat?
Jak ja mam ci to do jasnej cholery udowodnić, że nic nie mam czy po prostu jesteś zbyt głupi - ( za przeproszeniem ) żeby zrozumieć to, że w minecrafcie można takie coś osiągnąc bez cheatów?
Bzdurami powiadasz, leniu patentowany. Zrób a się przekonasz kto tu bzdury mówi. Wiesz co, chyba pierwszy raz czuję do ciebie taki żal i współczucie, że cię pozdrowię.
Zaraz chyba nakręcę filmik udowadniający adminowi ( który chyba powinien wiedzieć lepiej a z tego wynika że nie ) że nie mam żadnych cheatów bo naprawdę negatywnie inteligentny admin nie potrafi zrozumieć + jest do tego ogromnym leniem, że tego mu się sprawdzić nie chce.
Dzięki tobie przypomniał mi się stary admin, którego jak mój kolega już wie bardzo nie znosiłem, aż w końcu darowałem sobie z nim wojnę i olałem go. Pomyślałem że znajdę lepszy serwer niż tamten ( grałem na nim 7 miesięcy )
I myślałem że znalazłem - właśnie ten. Jednakże jak zawsze zresztą ku przeszkodzie do miłego spędzania wolnego czasu stanął ktoś, znowu admin. Tym razem ( powiem jego nick ) zamiast "szymo" stanął niejaki pan "blindu" Opowiem coś ci o nim:
- Tamten admin nie wiedział że można zrobić duże drzewo bez komendy.
- Myślał, że jak są obok siebie wygenerowane 2 mobspawnery to cheat.
- Nie wiedział że istnieje takie coś jak mikstury i banował za cheaty - speedhack.
Ty swoim zachowaniem przypomniałeś mi go w połowie. Nie wiesz że da się osiągnąć coś, bez cheatów. Po twojej rozmowie i próbie wyjaśnienia zrozumiałem, że jesteś egoistą którego nie obchodzi prócz samego siebie praktycznie nikt i nie interesują cię jego usprawiedliwienia, których nie powinno być bo przez twoją niewiedzę wszystko się zaczęło.
Pozdrawiam kolega i QuIcKk
Ostatnio edytowany przez QuIcKk (2012-07-24 14:22:29)
jak wrócę z wakacji to nagram film z tym jak zaklei c mysz i jak to działa narazie napisze instrukcje obsługi:
Składniki:kartka (Z papieru ) taśma najlepsza taka przezroczysta biurowa myszka nie laptopowa.
znajdujesz dobre miejsce czyli 2 miejsca w bedrocku i dajemy tam dyrta i wodę
celujemy myszą w bedrocka który jest kolo dyrta tak żeby jak klikasz bambusem na bedroka to się stawia
bambus na dyrcie.
Urywakż kawałki kartki zgniatasz i kładziesz na przyciski następnie zaklejasz taśmą.
2 celowanie żeby się upewnić jak stawia bambusa i niszczy to znaczy że zrobiłes wszystko dobrze jak nie działa to znaczy że nie umiesz używac taśmy za przeproszeniem
W sumie to sprawdziłem to i ok zgodze się z tym że jak trzymasz oba guziki to , jednak działa takie coś.
Ale bocenie to bocenie tak więc ban tak czy siak..
Postaram się w tym poście być spokojny.
Kolega wyjaśnił, że jest możliwe. Cieszymy się że to sprawdziłeś. Napisałeś: Ale bocenie to bocenie tak więc ban tak czy siak.. Pod jakim względem tutaj bota widzisz ?
blindu napisał:
Dziecko stałeś w miejscu wykopywałeś 1 klocek ( trzcinę) i stawiałeś go , rozumiem gdyby to była normalna prędkość całość wykonywałeś dużo szybciej (jedna z opcji nodusa) na zlockowanych klawiszach to jest nie możliwe . Tak więc nie interesuje mnie tego sens widzę co zrobiłeś i przestań się odszczekiwać bez końca.
Chcesz być modem ,a nawet cytować nie umiesz?
Skończyłem z tobą przestań odpisywać w tym dziale!
pozdrawiam blindu
mówiłeś że to nie możliwe żeby tak szybko to działało jak sprawdziłeś to było wszystko spoko więc prawdę mówimy
rozumiem gdybym uprawiał całą farmę że jak by coś urosło to bym podchodził i zabierał urosnientego bambusa to byłby bot ale stanie w miejscu i zablokowanie 2 klawiszy kartką i taśmą to zupełnie co innego
PS:chciał bym zaprosić trochę ludzi ze Skype(tak z 4-10 nie wiem ilu będzie chciało) do gildii żeby mieć więcej powera ale nie dardy gdyż zostałem nie słuznie osądzony
Ostatnio edytowany przez trup2000 (2012-07-25 14:49:18)
Ok więc tak serdecznie przepraszam , odbanowywuje was.
Zwracam wam honor. I przyznaje że to jest moja wina.
Postram się to wam wynagrodzić po przez czasowego VIP ( bez wiedzy alegrona)
Przepraszam was , lecz według mnie to jednak jest bocenie.
Od tej pory każdego kto będzie stał bezczynnie w ten sposób i farmił będę kickował.
Jeszcze raz przepraszam blindu.0
Szczerze mówiąc tym banem zasłużyłem na dużego minusa!!
Ostatnio edytowany przez blindu (2012-07-26 23:03:39)
Dupek
Zbanował mnie [Moderator]Blindu za obrazę jego mienia
Chciałbym poprosić o Un-bana z uwagi iż Blindu użył komendy ,, /nuke ". Zdenerwowałem się i proszę o zrozumienie. Mój charakter jest dosyć wynuchowy. Oraz chciałbym przeprosić Blinda na forum tego servera.
Pozdrawiam BlackBladers
Ostatnio edytowany przez blackbladers (2012-07-26 16:08:09)
Nie obraziłeś mnie tylko używasz wulgarnego języka i spamujesz na chatcie , to że skierowałeś to także do mnie to inna sprawa.
A teraz fakt - Nuke na tym servie to wizual bo tnt nie wybucha ;] Więc twoje zachowanie było nie na miejscu.
Ropatrywane....
Dupek
Jeżeli mogę przepraszam oraz ,, spamuje " dobrze jednakże to wina minecrafta , ponieważ nie zregenerował mi naprawionej mapy. Proszę o zrozumienie oraz UN-BANA. O jeszcze jedną szanse.
Ostatnio edytowany przez blackbladers (2012-07-26 16:11:27)