#1 2012-03-25 12:51:09

Razor

Super No-Life

Punktów :   -3 

Do administracji

Witam!
Mój problem polega na tym, że zbudowałem zamek wraz z dwoma innymi graczami - Dragho i AaaA oraz ze mną (Razor).
Nie zabezpieczyłem go cubboidem czy czymś tam. Dziś gdy chciałem go zabezpieczyć okazało się, że jest zabezpieczony przez jakąś inną gildię - Bluya czy coś w tym stylu.
Patrzę więc na listę frakcji ale żadnej o takiej nazwie nie widziałem. Wkurzyłem się, ponieważ na sam zamek poświęciliśmy ok 3 dni i mieliśmy 3 stacki diamentów patrze dalej prawie cały rozwalony, tak jakby tam kilka tuzinów creperów wybuchło. sam mnie 1 zabił więc nie jestem teraz w zamku, może ktoś z pozostałych kompanów jest w środku.

Pragnąłbym odzyskać zamek i wnętrze zamku oraz itemki admin Dorek pokazywał mi jak coś zbudować i później patrzył czy dobrze to robię i on może potwierdzić, że to zamek TEMPLARS a nie jakiś niebieskich. Wiem wiem prośba i dowody do dupy ale proszę o wyrozumiałość naprawdę żeśmt się starali.

Z góry dziękuję Razor.

Mam bana na ip za? Czekam na unban!
Startuję na moderatora gry, jeżeli możesz wspomóż mnie mówiąc miłe słówko o mnie Alegronowi.
"Chodząca Wikipedia Minecrafta" /Koledzy o mnie.
Proszę o negacjie - na 0 ponieważ te minusy są spowodowane "chamstwem".

#2 2012-03-26 06:18:18

Razor

Super No-Life

Punktów :   -3 

Re: Do administracji

Wiem, że nie odbudujecie mi zamku i nie oddacie dokładnie wszystkich itemków więc prosiłbym o danie mnie, Dragho i AaaA po 24 diamety na zbr.
I mnie na budowę nowego zamku: 2 i pol staków diamentów na zamek, 1 arbuza i 1 stag drewna i 18 stacków cobla.
Zbudujemy sobie nowy zamek i od razu go zabezpieczymy, wiem, że to moja wina, że nie zabezpieczyłem ale po co ja budowałem 3 dni zamek i 2 dni surowce do niego zbierałem wraz z innymi kumplami dla jakiejś gównianej gildi ?!!!!????!!!??!?!??!?

PS
Proszę administrację żeby odpowiedziała poniżej czy mogą nam załatwić takie coś.

Z poważaniem Razor.

@EDIT:

I mnie na budowę nowego zamku: 2 i pol staków diamentów 35 diamentów na narzędzia, 1 arbuza i 1 stag drewna i 18 stacków cobla.

Ostatnio edytowany przez Razor (2012-03-26 15:12:21)

Mam bana na ip za? Czekam na unban!
Startuję na moderatora gry, jeżeli możesz wspomóż mnie mówiąc miłe słówko o mnie Alegronowi.
"Chodząca Wikipedia Minecrafta" /Koledzy o mnie.
Proszę o negacjie - na 0 ponieważ te minusy są spowodowane "chamstwem".

#3 2012-03-26 16:14:03

D0rek

Administrator!

Punktów :   

Re: Do administracji

Zły dział.
Odpowiedz dam w grze.

Dorek

ZAMYKAM

Zapraszam na server BloodCraft: s113.csrv.pl:27486

Stopka forum

RSS